1 Reply
      Latest reply on Apr 27, 2018 12:01 AM by Fillr
      yershalom Level 1 Level 1 (0 points)

        I have an iOS app that is building on both xcode8 (Sierra) and on xcode9 (High Sierra).

         

         

        When I'm doing exportArchive it passes on xcode8 but fails on xcode9.

         

         

        I have the provisioningProfiles section in my plist, and the failure in on correct format.

         

         

            <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

            <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">

            <plist version="1.0">

            <dict>

                <key>method</key>

                <string>enterprise</string>

                <key>teamID</key>

                <string><Our teamID></string>

                <key>signingStyle</key>

                <string>manual</string>

                <key>signingCertificate</key>

                <string><Our signingCertificate></string>

                <key>provisioningProfiles</key>

                <dict>

                    <key><Our bundleID></key>

                    <string><App Name></string>

                </dict>

            </dict>

            </plist>

         

         

        I have another app that I'm building and everything is fine. Both xcode8 and xcode9. All the IDs are correct.

         

         

        This the error that I'm getting:

         

         

            2018-04-11 02:16:07.014 xcodebuild[25609:10463244] [MT] IDEDistribution: Step failed: <IDEDistributionPackagingStep: 0x7fe89376c690>: Error Domain=NSCocoaErrorDomain Code=3840 "No value." UserInfo={NSDebugDescription=No value., NSFilePath=/var/folders/y0/5_70v74n4830lyzmjs08pm4w0000gn/T/ipatool-json-filepath-KoS1w8}

            [09:16:07][iOS: Build release version] ** EXPORT FAILED **

            [09:16:07][iOS: Build release version] error: exportArchive: The data couldn’t be read because it isn’t in the correct format.

            [09:16:07][iOS: Build release version]

            [09:16:07][iOS: Build release version]

            [09:16:07][iOS: Build release version] Error Domain=NSCocoaErrorDomain Code=3840 "No value." UserInfo={NSDebugDescription=No value., NSFilePath=/var/folders/y0/5_70v74n4830lyzmjs08pm4w0000gn/T/ipatool-json-filepath-KoS1w8}

         

         

        Thanks.