4 Replies
      Latest reply on Feb 6, 2020 5:35 AM by vasilij
      sabarishnarain Level 1 Level 1 (0 points)

        I'm trying to troubleshoot an identical issue with one of our ios apps that involves webview where xcuitest freezes and fails to find any element on devices/simulators with ios 13.3.

        • Xcode version : 11.3
        • macos : Catalina
        • ios: 13.3

        Since the source of this app cannot be disclosed, I created a sample app with google.com in its webview and could see the test freeze similar to the above problem. The debugDescription does not print the text fields, neither other elements from google's home page.

        https://github.com/sabarishnarain/snarain-ios-webview

        Appreciate any leads from anyone. I wish the answer to this will help me solve the original problem.

        • Re: xcuitest - unable to find elements in webview
          vasilij Level 1 Level 1 (0 points)

          Same problem here, seems like on ios: 13.3 Webview element is empty :/ while on iOS 13.1 and 13.2 Webview comes with all the elements inside Wbview, any help ?

           

          WebView, 0x282fc16c0, {{94.0, 20.0}, {320.0, 716.0}}

                            WebView, 0x282fc17a0, {{94.0, 20.0}, {320.0, 716.0}}

                              WebView, 0x282fc1880, {{94.0, 20.0}, {320.0, 716.0}}

                              Other, 0x282fc1960, {{381.0, 20.0}, {30.0, 716.0}}, label: 'Vertical scroll bar, 2 pages', value: 0%

                              Other, 0x282fc1a40, {{94.0, 703.0}, {320.0, 30.0}}, label: 'Horizontal scroll bar, 1 page', value: 0%

                      Image, 0x282fc1b20, {{102.0, 257.7}, {210.0, 220.7}},