3 Replies
      Latest reply on Sep 13, 2019 5:11 AM by Riethmueller
      bjoern.ro Level 1 Level 1 (0 points)

        Hello,

        i have the problem, that we cannot download an enterprise app for iOS 13 Beta 4.

        We distribute the app via Webserver with a manifest.plist.

         

        On iOS 12 it works perfect and on iOS 13 it fails.

        The App Icon is displayed in the Home Screnn and an alert appears, that the app cannot be downloaded.

         

        Does seomebody know if this is normal for Betas of iOS or should the download work?

         

        Best

        Björn

        • Re: InHouse App Download on iOS 13 fails
          guywithmazda Level 4 Level 4 (865 points)

          I have not had any problems installing Enterprise apps on the iOS 13 betas from a web server.

            • Re: InHouse App Download on iOS 13 fails
              Riethmueller Level 1 Level 1 (0 points)

              We have the same problem.

               

              The issue is, that the enterprise developer profile is not created in settings/profiles in iOS 13 Beta

               

              reproduce the error:

               

              1. Download & install InHouseApp via Web with manifest file in iOS 12

              2. Enterprise Developer profile is created

              3. Trust them

              4. Start the App -> it works

               

              5. Update to iOS 13 Beta

              6. App and profile are already on the phone

              7. App start -> it works

               

              8. Reinstall App in iOS 13 Beta (such Point 1.)

              9. Get the error "App could not install. Try later". The icon is on the screen, enterprise profile is already in the settings

              10. App start -> Not works -> error message (such Point 9.)

               

              11. Unistall App & delete enterprise developer profile

              12. Reboot

              13. Download & install App (such Point 1.)

              14. Same error (Point 9.)

              15. Settings / profile -> no enterprise developer profile

               

              The issue is, that the enterprise developer profile entry is not be created,

              so I can not trust and this the reason (I thing so) why starting the app not works.

               

              Perhaps it is an issue only in the beta versions?

               

              Can somebody else approve the issue?