5 Replies
      Latest reply on Mar 10, 2020 7:55 AM by alejandrofromcaba
      jwong Level 1 Level 1 (0 points)

        I am unable to get Universal Links opening in my app despite the fact that it is working for others.

         

        I used sysdiagnose to retrieve swcutil_show.txt and it shows the next update time for the entry in my app to be: 0001-01-01 03:54:56 +0000

         

        Which is in the past. I can't seem to be able to reset this entry even after uninstalling and reinstalling the app. Is there anyway to clear this entry on my device?

         

        I'm not sure how it got into this state, but I hope it's only me and not any of my end users.

        • Re: apple-app-site-association not updating for my app, next update time in swcutil_show is in past
          lm2s Level 1 Level 1 (0 points)

          Same happening to me in iOS 13.

           

          It worked briefly after updating to iOS 13.1 and then stopped working again.

          • Re: apple-app-site-association not updating for my app, next update time in swcutil_show is in past
            eskimo Apple Staff Apple Staff (13,905 points)

            I used sysdiagnose to retrieve swcutil_show.txt and it shows the next update time for the entry in my app to be: 0001-01-01 03:54:56 +0000

            I was curious about this value, so I did some digging.  It seems that this value is the equivalent of NSDate.distantPast, that is, a placeholder that indicates that the AASA file has never been downloaded and should be downloaded at the next opportunity.

            As to your big picture problem, it’s possible that you’re being affected by a bug that’s causing downloads to hang indefinitely.  Can you try retesting this on the current iOS 13.2 beta seed?

            Share and Enjoy

            Quinn “The Eskimo!”
            Apple Developer Relations, Developer Technical Support, Core OS/Hardware
            let myEmail = "eskimo" + "1" + "@apple.com"

            • Re: apple-app-site-association not updating for my app, next update time in swcutil_show is in past
              alejandrofromcaba Level 1 Level 1 (0 points)

              Issue is present on some phones iPhoneX, iPad 2 with iOS 13.3.1.

              It works fine on iPhone8 and other iPhone XR with same OS version.

              It works fine on iOS 12.X.X

              It's also happening on iOS13.4 Beta

               

              On device logs I have this:

              Error getting enterprise-managed associated domains data. If this device is not enterprise-managed, this is normal: Error Domain=SWCErrorDomain Code=1701 “Failed to get associated domain data from ManagedConfiguration framework.” UserInfo={NSDebugDescription=Failed to get associated domain data from ManagedConfiguration framework., Line=250, Function=<private>}

               

              On appsites stored information I have this for my app:

               

              Service:              applinks

              App ID:               CPCRB2MTG5.com.mycomany.XXX

              App Version:          2.90.3.0

              Domain:               XXX.mycompany.com

              User Approval:        unspecified

              Site/Fmwk Approval:   unspecified

              Flags:         

              Next Check:           0001-01-01 03:22:35 +0000

               

              The apple-app-site-association passes the AASA verification, but it shows an error when tested on https://search.developer.apple.com/appsearch-validation-tool

               

              • Error no apps with domain entitlements
              • The entitlement data used to verify deep link dual authentication is from the current released version of your app. This data may take 48 hours to update.